Referenties

Huisarts

“Ergo Vitaal is voor ons als huisartsenpraktijk vaak een essentiele schakel om de patient langer en beter thuis te laten wonen. Door kritisch en out-of-the-box te denken, komt de ergotherapeute vaak met oplossingen waar wij niet aan gedacht hebben of zelfs weet van hadden.

 

Wij verwachten met Ergovitaal ook de komende jaren kwalitatief goede zorg te kunnen blijven geven aan onder andere kwetsbare ouderen.”

 

Rolf vd Kerkhof, huisarts

 


Als patiënt met een ernstige spierziekte heb ik bij Ergo Vitaal veel ondersteuning gevonden. Bij het aanvragen van allerlei hulpmiddelen wisten zij de wegen te bewandelen en dit alles te realiseren. Inmiddels beschik ik over onder andere een Scootmobile, een rolstoel, een speciaal bed, een douchestoel en armondersteuning, waarmee mijn zelfstandigheid en kwaliteit van leven aanzienlijk is verbeterd.

 

Ergo Vitaal diende de aanvragen in, adviseerde en telefoneerde om de juiste hulpmiddelen op maat te krijgen. Gezien de grote inpackt die mijn ziekte heeft,  lichamelijk maar ook geestelijk is het bijna onmogelijk om al deze hulpmiddelen, die zo noodzakelijk zijn, te verkrijgen zonder professionele hulp. Daarom dank ik Ergo Vitaal bijzonder.

 

Client met PMSA (spierziekte)